ŞEHİDİMİZ

ŞEHİT J.ÇVŞ. ALİ ÇETİN

12.05.1996

ŞIRNAK-Uludere

Şehit J.Çvş. Ali ÇETİN; 01 Ocak 1972 tarihinde MUĞLA İli Menteşe İlçesi Günlüce Köyünde, Doğan ve Dudu ÇETİN çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

İlkokulu Günlüce Köyü İlkokulunda, Ortaokulu Göktepe İlköğretim Okulunda, Liseyi MUĞLA Ticaret Meslek Lisesinde Okumuştur.

1975/1 tertip olarak HATAY 121.Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında yaptığı temel askerlik eğitimini müteakip, ŞIRNAK-Ballı 5.Jandarma Sınır Tabur Komutanlığı emrine tertip edilmiş, 12 Mayıs 1996 tarihinde ŞIRNAK-Uludere-Ballı-Bağlı Köyü Mevkiinde, bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olmuştur.

Bekar olan Şehit J.Çvş. Ali ÇETİN´in naaşı, MUĞLA ili Menteşe İlçesi Günlüce Köyü Mezarlığına defnedilmiştir.  Ailesi halen MUĞLA İli Menteşe İlçesi Günlüce Köyünde ikamet etmektedir.

AZİZ ŞEHİDİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.